Even voorstellen

Leuk om kennis te maken, mijn naam is Lydia.

Over mij

Ik ben Lydia,

Mijn passie is het begeleiden van mensen van alle leeftijden die vastlopen of dreigen vast te lopen, op een bepaald moment of gebied in hun leven. Het bewust maken van processen geeft inzicht in gedrag en daardoor ook in gevoel en/of emotie.

Door samen met jou op zoek te gaan naar die onbalans breng ik de balans weer terug. Binnen dat proces vind ik het belangrijk dat de therapie op de persoon wordt afgestemd waarbij ook veiligheid en vertrouwen wordt ervaren in de door ons gekozen aanpak, dit is een basis voorwaarde voor mij. Zodra je je bewust bent geworden en inzicht hebt gekregen kan je de weg van ont-wikkeling inslaan. Je krijgt de regie van je leven weer in eigen hand en ik loop een stukje met jou mee op deze weg.

Ik ben getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen en een schoonzoon. Wij hebben twee honden (australian shepherds) waarmee ik graag wandel. Door hun gevoeligheid en intelligentie zijn zij bij uitstek geschikt om in te zetten als therapiehond. 

Ik ben geregistreerd Psychosociaal therapeut, EIK therapeut en EMDR Master Practitioner.

"Ieder mens is uniek en soms ontstaat er, door verschillende oorzaken, een onbalans"

Ontstaan van Vita Mea

Ik heb 27 jaar gewerkt op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis. Vanuit deze functie wilde ik altijd de patiënt als gehele mens zien, een holistische benadering. Wat is er nog meer gaande bij een klacht, wat speelt er? Deze vraag loopt als een rode draad door mijn leven. Hierdoor ontstond de wens mij hier verder in te verdiepen en te ontwikkelen en zo ben ik als therapeut gaan werken.

Ben je benieuwd naar mijn opleidingsachtergrond? Kijk dan even op deze pagina.